martes, 8 de enero de 2013

Cake & Business

Bona tarda a tots ! 
Donem per finalitzada la campanya de Nadal! Ja s'han acabat les festes, els dinars, els sopars i les reunions familiars com a mínim fins d’aquí a una bona temporada.

Amb el nou any ens hem fet nous proposits per millorar la nostra botiga, noves propostes pels nostres clients i noves idees per tirar endavant.

Una de les primeres novetats que us volem explicar és la incorporació d'una nova línia dins de les nostres activitats:
Cake & Business

Tens un petit negoci d’elaboració de pastissos i galetes?

Cake & Business està pensat per a tu, vine a veure'ns i dona't d'alta com client Cake & Business, podràs tenir preus especials en els materials per les teves elaboracions i t'assessorarem de quines són les millors opcions perquè les teves comandes tinguin l'èxit assegurat.

Sigues Client Cake & Business !!

Si vols ampliar aquesta información envía´ns un mail al hello@cupcakebadalona.com
Per ser client Cake & Business és imprescindible acreditar la vostra activitat

Cake & Co bdn




Buenas tardes a todos !
Damos ya por finalizada la campaña navideña! Se terminaron las fiestas, las comidas, las cenas y las reuniones familiares como mínimo hasta dentro de una buena temporada.

Con el nuevo año nos hemos hecho nuevos propósitos para mejorar nuestra tienda, nuevas propuestas para nuestros clientes y nuevas ideas para seguir adelante.
Una de las primeras novedades que os queremos explicar es la incorporación de una nueva línea dentro de nuestras actividades :
Cake & Business

¿Tienes un pequeño negocio de elaboración de pasteles y galletas ?

Cake & Business esta pensado para ti, ven a vernos y conviértete en cliente Cake & Business, podrás tener precios especiales en los materiales que necesitas para tus elaboraciones y te asesoraremos sobre las mejores opciones para que tus pedidos tengan el éxito asegurado.

¡Se Cliente Cake & Business !
Si quieres ampliar esta información envianos un mail a hello@cupcakebadalona.com
Para ser cliente Cake & Business es imprescindible acreditar tu actividad.

Cake & Co bdn




No hay comentarios:

Publicar un comentario