Taller de Cupcakes 35€
Dates: 14, 21, 29
En aquest curs aprendràs a realitzar la massa i enfornar correctament perquè no es ressequin i les Cupcakes surtin igualades.
Aprendràs diferents mètodes de decorar les Cupcakes, realitzaràs decoracions amb mànega pastissera i Fondant, utilitzaràs talladors, motlles de silicona, texturizadors i tot allò que cal per realitzar les teves dolces creacions.
En finalitzar t’emportaràs a casa totes les teves creacions.
Taller de Galetes decorades Nivell 1 35€
Dates: 15, 28
Aprendràs a realitzar galetes decorades amb glaça.Coneixeràs els trucs de la seva preparació i enfornat.
Realitzaràs la massa, la treballaràs, tallaràs i enfornaràs.
Prepararàs la glaça, la tenyiràs i t’iniciaràs en el decorat de les galetes.
En finalitzar t‘emportaràs a casa les galetes que has realitzat.
Taller de Galetes decorades Nivell 2 35€
Dates: 5, 19
En aquest curs aprendràs a realitzar glasses de diferents textures, a combinar-les entre elles, el que et permetrà realitzar espectaculars decoracions per donar un bonic acabat a les teves galetes.En finalitzar t’emportaràs a casa les galetes que has realitzat.
Fondant Nivell 1 40€
Dates: 7, 15, 21, 29
En aquest curs aprendrem:
Com es fa el Fondant i com s’acoloreix
Quins tipus de pasta de sucre hi ha i quines aplicacions tenen
Estirarem el Fondant i folrarem els pastissos (Dumies)
Realitzarem decoracions planes i coronarem el pastís amb un llaç
Cada participant decorarà el seu pastís (Dumie), que s’emportarà en finalitzar
Fondant Nivell 2 40€
Dates: 4, 22
Curs destinat als ja iniciats en el món del Sugarcraft
Treballarem els tres tipus de Sugarcraft: Fondant, Pasta de Goma i Pasta Mexicana
Folraràs el teu pastís (Dumie) i el decoraràs amb Pasta de Goma i Pasta Mexicana, aprendràs a utilitzar les eines bàsiques (“estecas”), motlles, patxwork i donaràs l’acabat final amb les pintures.
T’emportaràs a casa la teva creació.
Opcional: pots portar el teu pastís per folrar (Diàmetre 15 cm. Alçada 10 cm.)
Taller de Decoració de Pastissos
amb mànega pastissera 35€
Aprèn les tècniques de decoració amb mànega pastissera: sanefes, fulles, petxines, escriptura.
Aprèn a folrar un pastís amb la mànega pastissera i a traspassar una imatge sobre el pastís.
Practicareu amb les mànegues i broquetes i aplicareu el què heu après en el pastís.
En acabar, el pastís decorat es repartirà entre els assistents
Taller galetes mares i nens 20€/nen
Dates: 1, 22
Comparteix amb el teu fill / a una activitat diferent, ajuda’l a crear les seves pròpies galetes.
Treballareu la massa de la galeta, la tallareu en divertides formes i la coureu,
i a continuació a decorar-les.
Us emportareu a casa totes les galetes realitzades.
Tallers d’en Pau Pascó
Dates: 13
Aprèn a fer aquest deliciós postre dolç
tradicional d’aquestes festes.
Preu: 35€
TORTELL DE REIS
Dates: 28
Apredrem a fer el tortell de Reis, anomenat també coca de Reis o roscó de Reis amb la massa de brioix i el farciment, que sol ser massapà, està completament cobert, també pels costats, per la massa. Decorat de fruita confitada i fruits secs.
Preu: 35€
Curs de pastisseria i rebosteria
ELABORACIONS NADALENQUES:
Mini Broxetes i Culleres
Dates: 11
Preu: 45€
ELABORACIONS NADALENQUES:
Brownie amb Gelat de Vainilla, Petifours i Cruixents
Apreciats clients, dins de les novetats per aquesta segona meitat de l’any, Cake & Co. bdn us proposa un “CURS COMPLERT DE PASTISSERIA I REBOSTERIA” impartit per el nostre MESTRE PASTISSER PAU PASCÓ.
La durada del curs serà de 28 sessions de 3 hores, una tarda a la setmana de 17:00 a 20:00 h, seran grups reduïts de mínim 4 persones i màxim 6 persones.
Es podrà fer el curs complert o bé les sessions que us interessin, cada classe tindrà un preu de 45€.
Aquest curs va dirigit a persones aficionades a la cuina dolça que volen aprofondir en els seus coneixements per obtenir uns resultats més acurats i professionals.
CALENDARI
NOVEMBRE
22 Novembre 2012 Briox: Peçes individuals (brioix crema cremada, trèvol, brioix xocodrops, pan quemao).
22 Novembre 2012 Briox: Peçes individuals (brioix crema cremada, trèvol, brioix xocodrops, pan quemao).
29 Novembre 2012 Elaboracions Nadalenques (I): Canapès salats (pa de motllo)
DESEMBRE
11 Desembre 2012 Elaboracions Nadalenques (II): mini broxetes i culleres
18 Desembre 2012 Elaboracions Nadalenques (III): Brownie amb gelat de vainilla Petifours i Cruixents
GENER
9 Gener 2013 Planxes de biscuits: Búlgars, Sara
16 Gener 2013 Melindres: Poxolo (the boss Escribà)
23 Gener 2013 Tarta Alemanya: Plàtan amb xocolata / Poma i panses
30 Gener 2013 Tartaletes brisa: Crema de llimona, Fruita, Trufa
FEBRER
6 Febrer 2013 Bunyols de vent dolços: de crema; poma, anís Salats : bacallà
Un postre al plat : profiterols amb salsa de xocolata
13 Febrer 2013 Pasta de full peces individuals (poma, cremadets i cor de maduixes)
20 Febrer 201 Xuxos de Girona (tornem’hi)
27 Febrer 2013 Pastes de Te (I) amb manega: Kispers i Paladars
MARÇ
6 Març 2013 Pastes de Te (II) enrollades: Juanitas, amb rodet: Bicolors
13 Març 2013 Elaboracions tradicionals (I): Pastissets de Tortosa i Carquinyolis Crema de St Josep
20 Març 2013 Mona de Pasqua de xocolata (figura plana) i pa de pessic
ABRIL
3 Abril 2013 Pastes de Te (III) Full especial (Diplomàtics)
10 Abril 2013 Brioix danès: Trenes, Bretzels i Snekers
17 Abril 2013 Planxes Tàndem i Flan Xinès
24 Abril 2013 Panets especials: Pa d’olives, de cereals, de formatge etc..
MAIG
8 Maig 2013 Vigata: Coca vigatana
15 Maig 2013 Magdalenes: Integrals, Crema, drops de xoco
22 Maig 2013 Masses de Full (II): Reposteria (Peces ensucrades i Jesuites)
29 Maig 2013 Planxes de Biscuit salat: Braços salats
JUNY
5 Juny 2013 Pasta de Full salat: Pasta de Cocktail
No hay comentarios:
Publicar un comentario