
Apreciats clients, dins de les novetats per aquesta segona meitat de l’any, Cake & Co. bdn us proposa un “CURS COMPLERT DE PASTISSERIA I REBOSTERIA” impartit per el nostre MESTRE PASTISSER PAU PASCÓ.
La durada del curs serà de 28 sesions de 3 hores, cada dijous a la tarda de 17:00 a 20:00 h, seran grups reduïts de mínim 4 persones i màxim 6 persones.
Es podrà fer el curs complert o bé les sessions que us interessin, cada classe tindrà un preu de 45€.
Aquest curs va dirigit a persones aficionades a la cuina dolça que volen aprofondir en els seus coneixements per obtenir uns resultats més acurats i professionals.
calendari
OCTUBRE 4 Octubre 2012 Braç de Gitano: de Trufa i gema (rovell d’ou) cremada de turró
11 Octubre 2012 Planxa sense Farina: Mousse de Xocolata
Mousse de Crema Catalana
18 Octubre 2012 Elaboracions tradicionals (I): Pastissets de Tortosa i Carquinyolis
25 Octubre 2012 Elaboracions tradicionals (II): Bunyols de l’Empordà
NOVEMBRE 8 Novembre 2012 Croasan: Francès i Farcit
15 Novembre 2012 Briox: Peçes individuals
22 Novembre 2012 Briox danès: Trenes, Bretzels i Snekers
29 Novembre 2012 Elaboracions Nadalenques (I): Canapés salats
DESEMBRE 13 Desembre 2012 Elaboracions Nadalenques (II): Canapes i Pinxos
20 Desembre 2012 Elaboracions Nadalenques (III): Petifours i Cruixents de xocolata
Polvorons
GENER 10 Gener 2013 Planxes per pastís: Búlgars, Sara
17 Gener 2013 Melindres: Poxolo
24 Gener 2013 Vigatà: Coca vigatana
31 Gener 2013 Pastissets brisa: Crema de llimona, Fruita, Trufa
FEBRER 7 Febrer 2013 Pastissets Xocolata: Trufa licor, Mousselines de fruites
14 Febrer 2013 Planxes Tàndem i Flam Xinès
21 Febrer 2013 Pastes de Te (I) amb mànega: Kispers i Paladars
28 Febrer 2013 Pastes de Te (II) enrotllades: Juanitas
MARÇ 7 Març 2013 Pastes de Te (III) amb rodet: Bicolors
14 Març 2013 Pasta de Full salat: Pasta de Còcktel
21 Març 2013 Masa de Full especial: Diplomàtic
ABRIL 4 Abril 2013 Panets especials: Pa d’olives, de cereals, de formatge
11 Abril 2013 Planxes de Biscuit salat: Braços salats
18 Abril 2013 Profiterols: Nata i salsa de xocolata
25 Abril 2013 Bunyols de Marrasquinyo: d’Anis
MAIG 2 Maig 2013 Pastíss Alemany: Plàtan amb xocolata / Poma i panses
9 Maig 2013 Magdalenes: Integrals, Crema
16 Maig 2013 Masses de Full (I): Peces individuals (Poma, Cremadets,
Molinets, Mocadors)
23 Maig 2013 Masses de Full (II): Rebosteria (Peces ensucrades i Jesuïtes)
No hay comentarios:
Publicar un comentario