viernes, 11 de enero de 2013

Tallers de cupcakes, pastissos, galetes i més...febrer 2013Taller  de Cupcakes   35€
Dates: 2, 6, 16, 1 març
En aquest curs aprendràs a realitzar la massa i enfornar correctament perquè  no es ressequin i les Cupcakes surtin igualades. Aprendràs diferents mètodes de decorar les Cupcakes, realitzaràs decoracions amb mànega pastissera i Fondant, utilitzaràs talladors, motlles de silicona, texturizadors i tot allò que cal per realitzar les teves dolces creacions. En finalitzar t’emportaràs a casa totes les teves creacions.

Taller de Galetes decorades Nivell 1  35€ 
Dates: 9, 20 
Aprendràs a realitzar galetes decorades amb glaça. Coneixeràs els trucs de la seva preparació i enfornat. Realitzaràs la massa, la treballaràs, tallaràs i enfornaràs. Prepararàs la glaça, la tenyiràs i t’iniciaràs en el decorat de les galetes. En finalitzar t‘emportaràs a casa les galetes que has realitzat.                              

Taller de Galetes decorades Nivell 2  35€
Dates: 16, 27
En aquest curs aprendràs a realitzar glasses de diferents textures, a combinar-les entre elles, el que et permetrà realitzar espectaculars decoracions per donar un bonic acabat a les teves galetes.
En finalitzar t’emportaràs a casa les galetes que has realitzat.

Taller galetes mares i nens          20€/nen
Dates: 9, 2 de març
Comparteix amb el teu fill / a una activitat diferent, ajuda’l a crear les seves pròpies galetes. Treballareu la massa de la galeta, la tallareu en divertides formes i la coureu, i a continuació a decorar-les. Us emportareu a casa totes les galetes realitzades.
 
Fondant Nivell 1          40€
Dates: 8, 23
En aquest curs aprendrem:
Com es fa el Fondant i com s’acoloreix. Quin tipus de pasta de sucre hi ha i quines aplicacions tenen.
Estirarem el Fondant i folrarem els pastissos (Dumies)
Realitzarem decoracions planes i coronarem el pastís amb un llaç
Cada participant decorarà el seu pastís (Dumie), que s’emportarà en finalitzar


Fondant Nivell 2           40€
Dates: 22
Curs destinat als ja iniciats en el món del Sugarcraft
Treballarem els tres tipus de Sugarcraft: Fondant, Pasta de Goma i Pasta Mexicana. Folraràs el teu pastís (Dumie) i el decoraràs amb Pasta de Goma i Pasta Mexicana, aprendràs a utilitzar les eines bàsiques (“estecas”), motlles, patxwork i donaràs l’acabat final amb les pintures.
T’emportaràs a casa la teva creació.
Opcional: pots portar el teu pastís per folrar (Diàmetre 15 cm. Alçada 10 cm.)


Taller de Decoració de Pastissos amb mànega pastissera       35€
Dates: 15
Aprèn les tècniques de decoració amb mànega pastissera: sanefes, fulles, petxines, escriptura. Aprèn a folrar un pastís amb la mànega pastissera i a traspassar una imatge sobre el pastís. Practicareu amb les mànegues i broquetes i aplicareu el què heu après en el pastís. En acabar, el pastís decorat es repartirà entre els assistentsNo hay comentarios:

Publicar un comentario