lunes, 19 de noviembre de 2012

Bon dia !
Tornem al tema de les galetes Springerle, ja hem solucionat molts dels dubtes que teniem quan vem començar :
La recepta era de fiar? No massa, el tipus de farina estava equivocat 
Les velocitats de l'amassadora ? també incorrect

es ¡!!
El temps de secat era correcte? tampoc no massa, a nosaltres ens ha costat una mica més que s'assequin per poder-les coure (sobre tot si estas al costat del mar, plou i fa molta humitat) detall important perque facin el “peu”.
Tampoc no ens indicava el gruix de les galetes i ens hem adonat que és important que es tallin ben gruixudes.
Per qui les vulgui fer, us recomano que visiteu la website de “House on the hill” , que és on s'indica la recepta que ens sembla més de fiar hi podreu veure el video de la Connie fent les galetes, la senyora en questió no en sap molt d´estilisme personal però de galetes Springerle estic segura que si.






No hay comentarios:

Publicar un comentario