miércoles, 13 de junio de 2012

Sucre muscovado


Una bona recepta requereix bons ingredients i pel que fa referència al sucre, si l’utilitzem sense refinar, és molt nutritiu doncs conserva totes les vitamines i minerals ja que no ha passat per cap procés químic.

El sucre de canya no sotmès a cap procés de refinació ni centrifugació conserva gran quantitat de la melassa, és de gra fi, humit, molt aromàtic i té un gust final de fruits secs i regalèssia, això el fa molt valorat en la elaboració d’algunes receptes de reposteria com les galetes de americanes, les “cookies” o bé els pastissos de xocolata

Per obtenir aquest sucre, després de tallada la canya , s’extreu el suc de l’interior i es deixa assecar al sol fins aconseguir l’evaporació total de l'aigua que conté. Finalment, el residu sòlid que queda és mòlt i s’obté el sucre muscovado.

Molts sucres morenos s’obtenen a partir d’una sèrie de processos químics que en destrueixen les vitamines i pràcticamente fan desaparèixer tots els minerals, és a dir, simplement sobre el sucre blanc ja tractat químicament, s’hi afegeix una capa de colorant marró per semblar més natural.

No hay comentarios:

Publicar un comentario